Onze trainingslocatie in Amsterdam is een prachtig, groot, omheind en goed onderhouden grasveld – met veel behendigheidstoestellen en een fijne kantine. Wij delen deze locatie met de top hondensport vereniging die zich focust op trainen van Mechelse, Hollandse, Duitse herders en andere rassen voor de hondensport wedstrijden. Soms kan je even meekijken en geïnspireerd worden door de training van wedstrijdhonden. Onze trainingsdagen op het veld zijn zondag, maandagavond en donderdagavond. 

Je mag altijd iemand meenemen, bijvoorbeeld een vriend of vriendin of je kind of partner. Zij mogen ‘langs de lijn’ meekijken. De hondengeleider loopt alleen met de hond op het trainingsveld. Uitzonderingen zijn mogelijk in overleg als de situatie daarom vraagt. 

Uiteraard is het belangrijk om op de veiligheid te letten en afstand te houden van de honden en cursisten. De les mag niet worden verstoord door rennende of schreeuwende kinderen. Let wel op de eventuele aanpassingen ivm de algemene Covid19 maatregelen die gelden.


Trainingslocatie hondenschool in Amsterdam - MeAndMyShadow
Trainingslocatie hondenschool in Amsterdam - MeAndMyShadow
Trainingslocatie hondenschool in Amsterdam - MeAndMyShadow

Vaak maken wij in de les gebruik van leuke en leerzame behendigheidstoestellen, zoals paaltjes, sprongetjes, tunnel of de kattenloop. 

Vaste onderdeel van de training is gebruik van fietsen of geluiden om honden te leren omgaan met afleiding en onverwachte situaties. Ook katten zijn vaak een probleem voor de honden, dan kunnen we met een knuffelkat oefennen om het oninteressant te maken voor jou hond om kat na te jagen. 

Actieve, consequente en uitdagende trainingen in compacte groepjes of 1 op 1! En we trainen altijd ook als het hondenweer is.

Géén wachtlijsten of vaste startdatum!

De trainingslocatie ligt in Amsterdam-Zuid, 3 min van de knooppunt de Nieuwe Meer (A10) en is goed bereikbaar ook met OV – Station Henk Sneevlietweg. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Openingstijden

Trainingslocatie – Handbalstraat 1, Amsterdam
MeAndMyShadow bij HSV de Oeverlanden
Maandag:   18:00 – 21:00
Donderdag:   9:00 – 21:00
Zondag:   9:00 – 18:00

Plan bezoek op onze trainingslocatie

Privé trainingen in Spaarnwoude of consult aan huis
Maandag:   14:00 – 17:00
Dinsdag:   14:00 – 18:00
Woensdag:   14:00 – 18:00
Vrijdag:   9:00 – 13:00
Zaterdag:   15:00 – 18:00