Eliska

Team - Eliska

Ik ben Eliska Went, tech shadow van MeAndMyShadow hondenschool.

Ik hou van alles rond software, innovatie en marketing en ik adviseer vaak aan  technologische start-ups hoe ze moeten groeien. Af en toe word ik erg enthousiast over een idee met een groot potentieel en neem ik al mijn tijd om het op te bouwen. 

Met de COVID-pandemie kreeg ik een hond als verjaardagscadeau van mijn kinderen die nu grote lol hebben om mij te zien worstelen met de hondenopvoeding. Het is geen hond, het is een Belgische Malinois met een enorm karakter, Miss Meggy. En terwijl ze groeide, probeerde ik haar opvoeden en haar gedrag te corrigeren op manieren die niet effectief zijn geweest. Ik kon haar gekke dingen leren en we hebben plezier samen, maar hoewel ik  de software handleidingen kan lezen en begrijpen, ik kon geen goede handleiding vinden voor de Mechelse Herder en ik had een hulp nodig. Die kreeg ik van verschillende specialisten en opgeef moment kreeg ik ook een tip om HSV in Amsterdam te bezoeken. Ik heb Bianca ontmoet, die weet heel goed hoe ze met pittige honden om moet gaan. Sindsdien leert ze me hoe ik Meggy onder appel kan krijgen en het werkt! 

Tegelijk stond Bianca op de punt om website op te zetten en dat is wat ik kan, en met veel plezier ben ik ‘Tech Shadow’ geworden van de hondenschool MeAndMyShadow. We zijn klein maar enthousiast team die helpt de honden en hun baasjes in regio Amsterdam met actieve en positieve training sessies.