Bianca

Bianca Stremmelaar - eigenaar en hoofdtrainer van MeAndMyShadow hondenschool

Ik ben Bianca Stremmelaar; eigenaar en hoofdtrainer van MeAndMyShadow hondenschool.

Al 12 jaar train ik mijn eigen Mechelse herders en sinds 3 jaar ook met mijn Golden Retriever. Totaal verschillende rassen zoals je ziet! Elk ras heeft zijn eigen prachtige eigenschappen en dus ook mooie uitdagingen 🙂

Sinds 2012 ben ik Kynologisch instructeur Gedrag en Gehoorzaamheid; opleiding via Nederlandse vereniging van Hondensporten, erkend door Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

Al tien jaar begeleid ik met heel veel passie mensen die tegen uitdagingen aanlopen met hun hond in zowel het normale ‘huishond leven’ als in de hondensport. Dit doe ik middels privé trainingen en groepslessen. Ik ben gespecialiseerd in werkhonden, met name het trainen van Mechelse en ander Belgische herders en daarnaast heb ik veel ervaring met andere werkhondenrassen.

Naast mijn opleiding Kynologisch instructeur ben ik ook professioneel counsel en coach; gespecialiseerd in Transactionele analyse. Ik train en coach jou als mens zodat jij een zelfverzekerde en volleerde hondengeleider wordt. Door kennisoverdracht en een positieve benadering krijg jij in een steile leercurve praktische handvatten om een zelfverzekerde en krachtige hondeneigenaar te worden. Heel veel mensen zijn jou voorgegaan en zijn inmiddels zelfbewuste en doortastende hondeneigenaren.

Opleiden vind ik mooi en zinvol, daarom begeleid ik ook stagiaires die een opleiding volgen bij bijvoorbeeld de Martin Gaus academie. Tevens ben ik van plan om een opleidingscentrum op te gaan zetten om mijn methodes en kennis over te dragen aan nieuwe instructeurs.

Al mijn ervaring met het positief trainen van honden en baasjes, lesgeven en opleiden van mensen komt nu samen in MeAndMyShadow hondenschool. Het ontstaan van de naam ligt voor de hand als je een werklijn Mechelse herder hebt: mijn Mechel Noak volgt mij overal!